ΚΥΠΡΟΣ

Ένας διαφορετικός Απόλλωνας…

Ένας διαφορετικός Απόλλωνας…

Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Ιοάν Αντόνε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Ο Ρουμάνος κόουτς, μετά και τα όσα είδε και συνέβησαν στο ματς με τον Ερμή, υπολογίζεται πως θα προχωρήσει σε πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο Βασιλείου είναι εκτός και ο Γουίλερ θα πάρει φανέλα βασικού και θέση στο αριστερό άκρο της ομάδας. Εκτός είναι και ο Αντράντε με τον Ουόν να πλαισιώνει τον Μερκή στο κέντρο της άμυνας.

Αλλαγές θα γίνουν και στη μεσαία γραμμή, με τους Μεριέμ και Χαμντανί να επιστρέφουν και τους Γκουγιόν και Φιγκουερέδο να μένουν εκτός. Επιπλέον, ο Σανγκόι θα πάρει φανέλα βασικού και επιστρέφει μετά από καιρό με τον Τουράμ να μ΄΄ενει στον πάγκο.

Ερωτηματικό προκύπτει για την θέση που θα χρησιμοποιηθεί ο Γκαστόν Σανγκόι, αφού είτε θα αγωνιστεί στα αριστερά είτε στην επίθεση.

Στην ομάδα είναι συγκεντρωμένοι στο ματς με την ΑΕΚ, την ομάδα που εξελίσσεται σε κακό δαίμονα για τον Απόλλωνα, αφού τον έχει κερδίσει δύο φορές την φετινή σεζόν και μάλιστα με βαριά σκορ.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top