Στους λογαριασμούς των γεωργών οι αποζημιώσεις για ζημιές από τον περονόσπορο - €2,6 εκατ. το κονδύλι

Στους λογαριασμούς των γεωργών οι αποζημιώσεις για ζημιές από τον περονόσπορο - €2,6 εκατ. το κονδύλι

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 23/5, με την αποστολή των σχετικών εμβασμάτων, η καταβολή γεωργικών αποζημιώσεων ύψους €2,6 εκ. για ζημιές που προκλήθηκαν από τον περονόσπορο στις καλλιέργειες των αμπελιών και της πατάτας κατά την προηγούμενη καλλιεργητική περίοδο.

 Το Υπουργικό Συμβούλιο είχε εγκρίνει, κατόπιν πρότασης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, την καταβολή των αποζημιώσεων στη συνεδρία του στις 15 Μαΐου 2019.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE