ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα 'μάχη' μεταξύ Αβέρωφ - Άντρου: Απάντηση στο σχόλιο για ρατσισμό στις εκλογές - «Απολαυστικός ο κ. Νεοφύτου» - VIDEO

Νέα 'μάχη' μεταξύ Αβέρωφ - Άντρου: Απάντηση στο σχόλιο για ρατσισμό στις εκλογές - «Απολαυστικός ο κ. Νεοφύτου» - VIDEO

Συνεχίζουν να ακονίζουν τα μαχαίρια τους ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, δύο μέρες πριν ο κόσμος πάει στις κάλπες για να ψηφίσει, ενόψει Ευρωεκλογών.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Το πρωί της Παρασκευής (24/5) ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο», όπου αρχικά ανέφερε ότι τόσο η ακροδεξιά, όσο και η αριστερά, θέλουν να διαλύσουν την Ευρώπη.

Με επιχειρήματα, προσπάθησε να στοιχειοθετήσει την θέση του, ενώ ανέφερε ότι οι τις Αριστεράς, δεν πίστεψαν ποτέ στην Ευρώπη.

Όσον αφορά στις εκλογές, ο κ. Νεοφύτου, είπε ότι θα είναι ρατσιστικό αν οι Τ/κ ψηφίσουν μόνο τους δικούς τους υποψηφίους. «Ε/κ θα ψηφίσουν Τ/κ, θα βρεθούν Τ/κ που θα ψηφίσουν συνδιαμσό που δεν έχει Τ/κ στο ψηφοδέλτιο;» διερωτήθηκε.

«Να μην μου κάνουν μαθήματα ρατσισμού», τόνισε.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Άντρος Κυπριανού, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» του ΣΙΓΜΑ, όπου απάντησε ευθέως στον κ. Νεοφύτου.

Αρχικά, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ αναφέρθηκε στα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του κ. Δημήτρη Χριστόφια.

Στην συνέχεια, ο κ. Κυπριανού είπε ότι είναι «απολαυστικός ο κ. Νεοφύτου όταν είναι μόνος του, όταν είναι σε διάλογο δεν τα καταφέρνει πολύ καλά».

«Του αρέσει το τελευταίο διάστημα, να διαστρευλώνει αυτά τα οποία λέμε, να λέει μισές αλήθειες και να απαντά σε εκείνα θα τον εβόλευαν αν τα λέγαμε, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έπειθε πιο εύκολα τον κόσμο», συμπλήρωσε. 

Διερωτήθηκε αν οι Τ/κ δεν συμφωνούν στις θέσεις του πολιτικά, γιατί να τον ψηφίσουν. «Δεν καταλαβαίνω αυτή την λογική του κ. Νεοφύτου, ας πείσει τους δεξιούς Τ/κ να έρθουν να ψηφίσουν και να υπερψηφίσει το δικό του το κόμμα» είπε.

Αυτή η στάση είπε, δείχνει το πραγματικό πρόβλημα στην Κύπρο. «Είναι η δεξιά και η ακροδεξιά και στις δύο κοινότητες», σημείωσε.

«Μετά τις εκλογές θα ντρέπoνται» είπε ακόμη ο κ. Κυπριανού.

«Εμείς θέλουμε την ΕΕ να είναι πρωταθλήτρια της ειρήνης», σημείωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ για όσα ανέφερε ο κ. Νεοφύτου, ότι δεν πίστεψαν στην Ευρώπη. 

Σχετικά με τους Τ/κ, ο κ. Κυπριανού σημείωσε ότι είναι μεγάλο λάθος να τους βάζουμε όλους στο ίδιο καλάθι. 

Δείτε πιο κάτω απόσπασμα των δηλώσεων των δύο πολιτικών Αρχηγών:

https://www.youtube.com/watch?v=gBzPmJDWNKo

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top