ΚΥΠΡΟΣ

Ειδικό συνεργείο για αντικατάσταση καρτών διαρκείας στο ΓΣΠ

Ειδικό συνεργείο για αντικατάσταση καρτών διαρκείας στο ΓΣΠ

Με ανακοίνωση του ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει πως θα υπάρχει συνεργείο αντικατάστασης καρτών διαρκείας στο ΓΣΠ από τις 16:00 μέχρι τις 17:50.

Αναλυτικά:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο «Δημόσια» ΛΤΔ επαναλαμβάνει το κάλεσμα της προς όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας της Δυτικής Κερκίδας που δεν έχουν προχωρήσει σε αντικατάσταση τους, όπως το πράξουν σήμερα. Ειδικό συνεργείο για αντικατάσταση των καρτών θα υπάρχει στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ πριν από την έναρξη του αγώνα. Το συνεργείο θα λειτουργεί από τις 16:00 και μέχρι τις 17:50.

Θα θέλαμε ταυτόχρονα να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας με εισιτήρια στο πάνω διάζωμα της Δυτικής Κερκίδας ότι προς αποφυγή της καθυστέρησης που παρατηρήθηκε στον αγώνα του Σαββάτου στην είσοδο Δ1, θα λειτουργήσει κανονικά και η είσοδος Δ6. Υπενθυμίζουμε ότι τα ταμεία και οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 16:00 και παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως έρθουν νωρίς στο γήπεδο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top