Πρόβλημα τηλεπικοινωνιών στο αεροδρόμιο Πάφου για… στρατιωτικούς λόγους

Πρόβλημα τηλεπικοινωνιών στο αεροδρόμιο Πάφου για… στρατιωτικούς λόγους

Σοβαρό πρόβλημα στις τηλεπικοινωνίες παρουσιάστηκε την Πέμπτη (23/05) στο αεροδρόμιο Πάφου.

Για μερικές ώρες, όσοι βρίσκονταν στους χώρους του αερολιμένα (ταξιδιώτες, υπάλληλοι ιδιωτικών εταιρειών κ.α.) δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους, καθώς αυτά δεν λάμβαναν σήμα.

Άτομο που εργάζονται στον κλάδο της ασφάλειας δήλωσε υπεύθυνα στο ThemaOnline πως το φαινόμενο διήρκησε από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και οφειλόταν στην κοινή άσκηση της Κύπρου με το Ισραήλ.

Η άσκηση είναι σε εξέλιξη από την περασμένη Δευτέρα (20/05) και οι ένοπλες δυνάμεις θα επιχειρήσουν στον χερσαίο, εναέριο και θαλάσσιο χώρο της Κύπρου.

Μάλιστα, μεταγωγικά αεροσκάφη του Ισραήλ έφτασαν στην αεροπορική βάση της Πάφου, μεταφέροντας καταδρομείς, τεθωρακισμένα και άλλα υλικά.

Στην άσκηση ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχουν και αεροσκάφη της ισραηλινής αεροπορίας.

Οι ασκήσεις επρόκειτο να επεκταθούν και στον θαλάσσιο χώρο, με σενάρια που έχουν να κάνουν με την ενεργειακή ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE