Στη χώρα της τουλίπας ο Τιμούρ Κετσπάγια

Στη χώρα της τουλίπας ο Τιμούρ Κετσπάγια

Ταξίδι στην Ολλανδία πραγματοποίησε ο Τιμούρ Κετσπάγια, όπου είδε και αξιολόγησε από κοντά τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στην πόλη Μιλ, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ανόρθωσης, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια όταν η αποστολή αφιχθεί στη χώρα της τουλίπας την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Σημειώνουμε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της την Πέμπτη 30 Ιουλίου και κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Ολλανδία, αναμένεται να δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια.

Δεν αποκλείεται βέβαια το ταξίδι να είχε… διπλό στόχο, αφού ο Γεωργιανός τεχνικός συνεχίζει τις επαφές του για τις επόμενες μεταγραφικές προσθήκες της Ανόρθωσης.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής ανακοινώθηκε μόνο ο Γκαλίτσιος, ενώ θεωρούνται «κλειστοί» οι Λόρια (τερματοφύλακας), Βγκορτς (στόπερ), Βασιλακάκης (αμυντικός χαφ) και Οκριασβίλι (επιτελικός μέσος).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Θα εκφράσει ετοιμότητα της ΚΔ για δράσεις για Ουκρανία κατά Προεδρία ΕΕ σε Ζελένσκι

ΠτΔ: Θα εκφράσει ετοιμότητα της ΚΔ για δράσεις για Ουκρανία κατά Προεδρία ΕΕ σε Ζελένσκι

Την ετοιμότητα της Λευκωσίας να υλοποιήσει αριθμό δράσεων σε σχέση με την Ουκρανία κατά την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ θα παρουσιάσει ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Κίεβο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE