ΟΔΟΦΓΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Μαθήτριες 14 και 17 ετών πιάστηκαν με ναρκωτικά

ΟΔΟΦΓΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Μαθήτριες 14 και 17 ετών πιάστηκαν με ναρκωτικά

Ιδιαίτερη έκταση δίνεται στον τ/κ τύπο στην υπόθεση η οποία αναδεικνύεται στις μεγαλύτερες ενημερωτικές ιστοσελίδες των κατεχομένων.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δύο ανήλικες ηλικίας 14 και 17 ετών πιάστηκαν με ναρκωτικές ουσίες (γίνεται αναφορά σε ινδική κάνναβη/μαριχουάνα) όταν προσπαθούσαν να περάσουν από τις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας προς το ψευδοκράτος.

Οι δύο μαθήτριες οδηγήθηκαν ενώπιον λεγόμενου δικαστηρίου όπου και κατηγορηθήκαν για την εισαγωγή και κατοχή των ναρκωτικών ουσιών ενώ αφέθηκαν ελεύθερες για να κλητευθούν αργότερα.

Σημειώνεται στα δημοσιεύματα ότι «ανησυχητική είναι η τάση το τελευταίο διάστημα με μαθητές να καταφεύγουν στις ελεύθερες περιοχές για να προμηθευτούν ναρκωτικά»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE