Κυπριακό: Ανοικτό το ενδεχόμενο υποβολής σχεδίου λύσης πριν από το τέλος του 2026
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο υποβολής σχεδίου για επίλυση του Κυπριακού πριν από το τέλος του 2026.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δύο ανήλικες ηλικίας 14 και 17 ετών πιάστηκαν με ναρκωτικές ουσίες (γίνεται αναφορά σε ινδική κάνναβη/μαριχουάνα) όταν προσπαθούσαν να περάσουν από τις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας προς το ψευδοκράτος.
Οι δύο μαθήτριες οδηγήθηκαν ενώπιον λεγόμενου δικαστηρίου όπου και κατηγορηθήκαν για την εισαγωγή και κατοχή των ναρκωτικών ουσιών ενώ αφέθηκαν ελεύθερες για να κλητευθούν αργότερα.
Σημειώνεται στα δημοσιεύματα ότι «ανησυχητική είναι η τάση το τελευταίο διάστημα με μαθητές να καταφεύγουν στις ελεύθερες περιοχές για να προμηθευτούν ναρκωτικά»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




