ΟΔΟΦΓΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Μαθήτριες 14 και 17 ετών πιάστηκαν με ναρκωτικά

ΟΔΟΦΓΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Μαθήτριες 14 και 17 ετών πιάστηκαν με ναρκωτικά

Ιδιαίτερη έκταση δίνεται στον τ/κ τύπο στην υπόθεση η οποία αναδεικνύεται στις μεγαλύτερες ενημερωτικές ιστοσελίδες των κατεχομένων.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δύο ανήλικες ηλικίας 14 και 17 ετών πιάστηκαν με ναρκωτικές ουσίες (γίνεται αναφορά σε ινδική κάνναβη/μαριχουάνα) όταν προσπαθούσαν να περάσουν από τις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας προς το ψευδοκράτος.

Οι δύο μαθήτριες οδηγήθηκαν ενώπιον λεγόμενου δικαστηρίου όπου και κατηγορηθήκαν για την εισαγωγή και κατοχή των ναρκωτικών ουσιών ενώ αφέθηκαν ελεύθερες για να κλητευθούν αργότερα.

Σημειώνεται στα δημοσιεύματα ότι «ανησυχητική είναι η τάση το τελευταίο διάστημα με μαθητές να καταφεύγουν στις ελεύθερες περιοχές για να προμηθευτούν ναρκωτικά»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE