ΟΔΟΦΓΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Μαθήτριες 14 και 17 ετών πιάστηκαν με ναρκωτικά

ΟΔΟΦΓΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Μαθήτριες 14 και 17 ετών πιάστηκαν με ναρκωτικά

Ιδιαίτερη έκταση δίνεται στον τ/κ τύπο στην υπόθεση η οποία αναδεικνύεται στις μεγαλύτερες ενημερωτικές ιστοσελίδες των κατεχομένων.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ δύο ανήλικες ηλικίας 14 και 17 ετών πιάστηκαν με ναρκωτικές ουσίες (γίνεται αναφορά σε ινδική κάνναβη/μαριχουάνα) όταν προσπαθούσαν να περάσουν από τις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας προς το ψευδοκράτος.

Οι δύο μαθήτριες οδηγήθηκαν ενώπιον λεγόμενου δικαστηρίου όπου και κατηγορηθήκαν για την εισαγωγή και κατοχή των ναρκωτικών ουσιών ενώ αφέθηκαν ελεύθερες για να κλητευθούν αργότερα.

Σημειώνεται στα δημοσιεύματα ότι «ανησυχητική είναι η τάση το τελευταίο διάστημα με μαθητές να καταφεύγουν στις ελεύθερες περιοχές για να προμηθευτούν ναρκωτικά»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE