ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να επισκεφθεί 39χρονο στα κρατητήρια - Συνελήφθη και η ίδια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε να επισκεφθεί 39χρονο στα κρατητήρια - Συνελήφθη και η ίδια

Συνελήφθη τηνΠαρασκευή (24/5) και τέθηκε υπό κράτηση 25χρονη, η οποία φέρεται να αποπειράθηκε να προμηθεύσει κρατούμενο, σε Αστυνομικό Σταθμό, με μικρή ποσότητα κάνναβης.   

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.30μ.μ. της Παρασκευής (24/5), η 25χρονη μετέβη σε Αστυνομικό Σταθμό στη Λεμεσό, όπου κρατείται 39χρονος, με σκοπό να τον επισκεφθεί.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ρούχα και τρόφιμα, που η 25χρονη μετέφερε για τον κρατούμενο, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου.

Εναντίον της εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.