Κυπελλούχος Ουγγαρίας η Βίντι με ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ φινάλε!

Κυπελλούχος Ουγγαρίας η Βίντι με ΑΝΑΤΡΟΠΗ και ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ φινάλε!

Η Βίντι είναι η φετινή κυπελλούχος Ουγγαρίας.

Η Βίντι νίκησε 2-1 στις καθυστερήσεις και με ανατροπή τη Χόνβεντ στην «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης στον τελικό του ουγγρικού Κυπέλλου και κατέκτησε το δεύτερο της τρόπαιο στο θεσμό και πρώτο από το 2006.

Έτσι, έφτασε τους πέντε τίτλους την τελευταία 15ετία στις εγχώριες διοργανώσεις, έχοντας εξασφαλίσει από το πρωτάθλημα τη δεύτερη προνομιούχο θέση και τη συμμετοχή της στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Παράλληλα, άφησαν τους πρωτευουσιάνους με τη «γλύκα», επίσης, της συμμετοχής στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η Χόνβεντ αιφνιδίασε την αντίπαλο των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ φέτος στην Ευρώπη και προηγήθηκε με το πέναλτι του Χόλεντερ στο 14’.

Όμως, οι φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1985, ανέτρεψαν την κατάσταση με τα γκολ των Στσέποβιτς στο 80’ και Χάτζιτς στο 90’+1.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE