Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η
Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου
Συγκεκριμένα, στις 08:30 το πρωί της Κυριακής 26/05 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, στο Λύκειο Στροβόλου.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κύριος Κυπριανού ανέφερε πως «όλη την προηγούμενη περίοδο μιλούσαμε εμείς, τώρα είναι η ώρα του κυρίαρχου λαού».
Ο κύριος Κυπριανού ευχήθηκε οι πολίτες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει έντονο αντίκτυπο και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας.
Ακόμη, ανέφερε πως θα ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια αντιμετώπισης του Κυπριακού και άλλων προβλημάτων που ταλανίζουν στον λαό μας.
Αναφερόμενος και στην προσέκληση των Τουρκοκυπρίων, ο κύριος Κυπριανού είπε πως όλα θα πάνε καλά και πως θα «αποδείξουμε ότι είμαστε μια ευρωπαϊκή χώρα».
Δείτε τις φωτογραφίες:




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




