ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικες και 20χρονη φόρεσαν χειροπέδες - Καταλυτική η παρέμβαση αστυφύλακα εκτός υπηρεσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικες και 20χρονη φόρεσαν χειροπέδες - Καταλυτική η παρέμβαση αστυφύλακα εκτός υπηρεσίας

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, η Αστυνομία προχώρησε το Σάββατο (25/5) στη σύλληψη τριών νεαρών κοπέλων, ηλικίας 20, 17 και 16 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία η κλοπή του αυτοκινήτου, έγινε στις 25/5/19, ενώ οι δράστες χρησιμοποίησαν την πιστωτική κάρτα του παραπονούμενου, η οποία βρισκόταν φυλαγμένη εντός του αυτοκίνητου, σε έξι διαφορετικές περιπτώσεις.

Την ίδια ημέρα, γυναίκα αστυφύλακας, ενώ βρισκόταν εκτός καθήκοντος, αντιλήφθηκε το κλοπιμαίο αυτοκίνητο να σταθμεύει σε συγκεκριμένη οδό στη Λεμεσό.

Στη θέση του οδηγού βρισκόταν η 20χρονη, η οποία καταζητείτο για υπόθεση κλοπής από κατοικία, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαιναν και οι δύο άλλες νεαρές.

Οι τρεις κοπέλες οδηγήθηκαν στα Γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE