ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέθηκαν υπό κράτηση οι τρεις νεαροί που πιάστηκαν με μεγάλη ποσότητα ουσιών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέθηκαν υπό κράτηση οι τρεις νεαροί που πιάστηκαν με μεγάλη ποσότητα ουσιών

Τέθηκαν υπό κράτηση για οκτώ ημέρες οι τρεις νεαροί που πιάστηκαν με μεγάλη ποσότητα ουσιών το απόγευμα του Σαββάτου (25/5) στην επαρχία Λάρνακας. 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον τριών ατόμων ηλικίας 23 και 32 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου από άλλο πρόσωπο, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου και παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή 1 κιλού και 558 γραμμαρίων κοκαΐνης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE