ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελαφρώς αυξημένη η προσέλευση του κόσμου στις κάλπες μέχρι στιγμής

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελαφρώς αυξημένη η προσέλευση του κόσμου στις κάλπες μέχρι στιγμής

Ελαφρώς υψηλότερο, από τις ευρωεκλογές του 2014, το ποσοστό προσέλευσης στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού, μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής (26/5), το οποίο έφτασε στο 18,3%.

Σύμφωνα με τον Έφορο της Εκλογικής Περιφέρειας Λεμεσού, Έπαρχο Μάριο Αλεξάνδρου,  το ποσοστό προσέλευσης έφτασε το 18,3% σε σύγκριση με 17% στις ευρωεκλογές του 2014.

Η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE