Α.Τσίπρας: «Ωρα και μέρα ευθύνης των πολλών»

Α.Τσίπρας: «Ωρα και μέρα ευθύνης των πολλών»

Ώρα και μέρα ευθύνης χαρακτήρισε τη σημερινή (26/5) ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

“Είναι μέρα ευθύνης των πολλών. Είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού.Είναι ώρα και μέρα ευθύνης να επικυρώσει ο καθένας και η καθεμιά, να εγκρίνει, να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας”, δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να μην αφήσουν κανένα, είτε εντός είτε εκτός της χώρας, να πάρει πίσω τα συγκεκριμένα μέτρα.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.