ΕΛΛΑΔΑ- ΕΚΛΟΓΕΣ: Ψήφισαν Κουτσούμπας, Θεοδωράκης, Καμμένος

ΕΛΛΑΔΑ- ΕΚΛΟΓΕΣ: Ψήφισαν Κουτσούμπας, Θεοδωράκης, Καμμένος

Το εκλογικό τους δικαίωμα έχουν αρχίσει να ασκούν από το πρωί (25/5) οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα, οι οποίοι, όπως συνηθίζεται, προβαίνουν σε σύντομες δηλώσεις αμέσως μετά.

"Ελπίζουμε ο ελληνικός λαός να κάνει την επιλογή που θα τον βοηθήσει να δυναμώσει τη δύναμή του σε ευρωπαϊκό, ελληνικό, περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο", ήταν το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ειδικά στους νέους, για να γεννηθούμε ένα σπερματοζωάριο δεν δείλιασε, έφυγε μπροστά δεν έμεινε να κοιτάει τι κάνουν τα άλλα. Ξεκίνησε και τελικά τα κατάφερε. Αποφάσισέ το λοιπόν, μη μείνεις πίσω, ψήφισε», δήλωσε αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Σήμερα είναι μια γιορτή για τη δημοκρατία, εύχομαι να εκλεγούν οι πιο ικανοί και κυρίως οι πιο έντιμοι. Οι πολίτες έχουν μεγαλύτερη σοφία από τους πολιτικούς. Να θυμηθεί ο ελληνικός λαός ότι πρέπει να εκλεγούν - ιδίως στις ευρωεκλογές - άνθρωποι που θέλουν να υπηρετήσουν την Ελλάδα και όχι εκείνοι που θέλουν να τους υπηρετήσει η Ελλάδα», δήλωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE