ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Άρχισε η επιχείρηση… μαντρώματος από κόμματα με SMS –VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Άρχισε η επιχείρηση… μαντρώματος από κόμματα με SMS –VIDEO

Φαίνεται πως υπάρχει προσπάθεια… μαντρώματος ψηφοφόρων έχει αρχίσει.

Με βάση τα όσα ανέφερε ο Γενικός Έφορος Εκλογών Κύπρος Κυπριανού γύρω στις 13:00 (16/05), υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι άρχισαν να στέλνουν μηνύματα σε κινητά, παραβιάζοντας την εκλογική νομοθεσία.

«Έκκληση να μην ξεκινήσουν τα μηνύματα στα κινητά ή οπουδήποτε αλλού» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κυπριανού.

«Η έκκληση είναι να τηρήσουμε όλοι την εκλογική νομοθεσία και να τελειώσει με κόσμιο τρόπο» ανέφερε, διευκρινίζοντας –βέβαια- ότι «υπάρχουν κάποιες πληροφορίες είναι ενήμερη η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων και δεν έχει σημειωθεί κάτι το πάρα πολύ σοβαρό».

 Δείτε πιο κάτω το VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=0NbNPSquejM

 

Εναλλακτικά δείτε το ΕΔΩ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.