ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Άρχισε η επιχείρηση… μαντρώματος από κόμματα με SMS –VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Άρχισε η επιχείρηση… μαντρώματος από κόμματα με SMS –VIDEO

Φαίνεται πως υπάρχει προσπάθεια… μαντρώματος ψηφοφόρων έχει αρχίσει.

Με βάση τα όσα ανέφερε ο Γενικός Έφορος Εκλογών Κύπρος Κυπριανού γύρω στις 13:00 (16/05), υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι άρχισαν να στέλνουν μηνύματα σε κινητά, παραβιάζοντας την εκλογική νομοθεσία.

«Έκκληση να μην ξεκινήσουν τα μηνύματα στα κινητά ή οπουδήποτε αλλού» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κυπριανού.

«Η έκκληση είναι να τηρήσουμε όλοι την εκλογική νομοθεσία και να τελειώσει με κόσμιο τρόπο» ανέφερε, διευκρινίζοντας –βέβαια- ότι «υπάρχουν κάποιες πληροφορίες είναι ενήμερη η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων και δεν έχει σημειωθεί κάτι το πάρα πολύ σοβαρό».

 Δείτε πιο κάτω το VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=0NbNPSquejM

 

Εναλλακτικά δείτε το ΕΔΩ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE