ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Άρχισε η επιχείρηση… μαντρώματος από κόμματα με SMS –VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Άρχισε η επιχείρηση… μαντρώματος από κόμματα με SMS –VIDEO

Φαίνεται πως υπάρχει προσπάθεια… μαντρώματος ψηφοφόρων έχει αρχίσει.

Με βάση τα όσα ανέφερε ο Γενικός Έφορος Εκλογών Κύπρος Κυπριανού γύρω στις 13:00 (16/05), υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι άρχισαν να στέλνουν μηνύματα σε κινητά, παραβιάζοντας την εκλογική νομοθεσία.

«Έκκληση να μην ξεκινήσουν τα μηνύματα στα κινητά ή οπουδήποτε αλλού» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κυπριανού.

«Η έκκληση είναι να τηρήσουμε όλοι την εκλογική νομοθεσία και να τελειώσει με κόσμιο τρόπο» ανέφερε, διευκρινίζοντας –βέβαια- ότι «υπάρχουν κάποιες πληροφορίες είναι ενήμερη η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων και δεν έχει σημειωθεί κάτι το πάρα πολύ σοβαρό».

 Δείτε πιο κάτω το VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=0NbNPSquejM

 

Εναλλακτικά δείτε το ΕΔΩ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE