ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Άρχισε η επιχείρηση… μαντρώματος από κόμματα με SMS –VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Άρχισε η επιχείρηση… μαντρώματος από κόμματα με SMS –VIDEO

Φαίνεται πως υπάρχει προσπάθεια… μαντρώματος ψηφοφόρων έχει αρχίσει.

Με βάση τα όσα ανέφερε ο Γενικός Έφορος Εκλογών Κύπρος Κυπριανού γύρω στις 13:00 (16/05), υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι άρχισαν να στέλνουν μηνύματα σε κινητά, παραβιάζοντας την εκλογική νομοθεσία.

«Έκκληση να μην ξεκινήσουν τα μηνύματα στα κινητά ή οπουδήποτε αλλού» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κυπριανού.

«Η έκκληση είναι να τηρήσουμε όλοι την εκλογική νομοθεσία και να τελειώσει με κόσμιο τρόπο» ανέφερε, διευκρινίζοντας –βέβαια- ότι «υπάρχουν κάποιες πληροφορίες είναι ενήμερη η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων και δεν έχει σημειωθεί κάτι το πάρα πολύ σοβαρό».

 Δείτε πιο κάτω το VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=0NbNPSquejM

 

Εναλλακτικά δείτε το ΕΔΩ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE