ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Άρχισε η επιχείρηση… μαντρώματος από κόμματα με SMS –VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Άρχισε η επιχείρηση… μαντρώματος από κόμματα με SMS –VIDEO

Φαίνεται πως υπάρχει προσπάθεια… μαντρώματος ψηφοφόρων έχει αρχίσει.

Με βάση τα όσα ανέφερε ο Γενικός Έφορος Εκλογών Κύπρος Κυπριανού γύρω στις 13:00 (16/05), υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι άρχισαν να στέλνουν μηνύματα σε κινητά, παραβιάζοντας την εκλογική νομοθεσία.

«Έκκληση να μην ξεκινήσουν τα μηνύματα στα κινητά ή οπουδήποτε αλλού» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κυπριανού.

«Η έκκληση είναι να τηρήσουμε όλοι την εκλογική νομοθεσία και να τελειώσει με κόσμιο τρόπο» ανέφερε, διευκρινίζοντας –βέβαια- ότι «υπάρχουν κάποιες πληροφορίες είναι ενήμερη η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων και δεν έχει σημειωθεί κάτι το πάρα πολύ σοβαρό».

 Δείτε πιο κάτω το VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=0NbNPSquejM

 

Εναλλακτικά δείτε το ΕΔΩ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE