Πήγε στην κάλπη και ψήφισε την «Κυρία» - Τα έκανε όλα στο παραβάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πήγε στην κάλπη και ψήφισε την «Κυρία» - Τα έκανε όλα στο παραβάν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άκυρο το ψηφοδέλτιο του, το φωτογράφησε και το ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω πολίτης ανάρτησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή 26/05 όπου παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο του πριν να το βάλει στην κάλπη.

Ο ψηφοφόρος φωτογράφισε το ψηφοδέλτιο του ενώ εκείνος βρισκόταν στην κάλπη, όπου έγραψε πάνω του με μεγάλα μπλε γράμματα, «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ».

Βέβαια το εν λόγω ψηφοδέλτιο θεωρείται άκυρο, ενώ ο κίνδυνος να τον «τσάκωναν» και να τον έβγαζαν έξω από το εκλογικό κέντρο, «αιωρείτο στην ατμόσφαιρα».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.