ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τι δείχνουν τα Exit Polls - Ξεκάθαρο προβάδισμα για πρωτιά και 6η έδρα

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τι δείχνουν τα Exit Polls - Ξεκάθαρο προβάδισμα για πρωτιά και 6η έδρα

Μέχρι και μια ώρα πριν από τη γνωστοποίηση των Exit Polls είχαμε σαφείς ενδείξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τουλάχιστον τρεις «δημοσκοπήσεις εξόδου» ισάριθμων τηλεοπτικών σταθμών, έδειχναν ξεκάθαρο προβάδισμα κόμματος για την πρωτιά στις Ευρωεκλογές.

Και όχι μόνο. Έδιναν ξεκάθαρη εικόνα και για την 6η έδρα που ως γνωστόν διεκδικούν με αξιώσεις ΕΔΕΚ και ΕΛΑΜ. Όπως πληροφορούμαστε, το ένα κόμμα σύμφωνα πάντα με τα Exit Polls, είχε προβάδισμα τουλάχιστον 1,5 μονάδας έναντι του άλλου.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη θέση πο διεκδικούν ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, οι πληροφορίες που φθάνουν στα γραφεία του ThemaOnline κάνουν λόγο ακόμα και για «ψαλίδα» 3 μονάδων μεταξύ 1ου και 2ου κόμματος (που βέβαια είναι μέσα στα πλαίσια του στατιστικού λάθους).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE