ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Στο 48%

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Στο 48%

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στις Ευρωεκλογές του 2019 και μένει πλέον να μάθουμε το αποτέλεσμα καθώς και τους 6 που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με καταμετρημένο το 48% σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας προηγείται ο Δημοκρατικός Συναγερμός  με 29%. Ακολουθεί από κοντά το ΑΚΕΛ με 27,8% ενώ στην Τρίτη θέση βρίσκεται το ΔΗΚΟ με ποσοστό 13,3%.

Τέταρτη φαίνεται να είναι η ΕΔΕΚ καταλαμβάνοντας 10,6% και προηγείται για την 6η έδρα του ΕΛΑΜ που περιορίζεται στην 5η θέση με ποσοστό με 8,7%.

Το ποσοστό της ΔΗ.ΠΑ φτάνει το 3,6% ενώ στο 3,2% μένουν μέχρι στιγμής Συμμαχία-Οικολόγοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE