ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Στο 48%

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Στο 48%

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στις Ευρωεκλογές του 2019 και μένει πλέον να μάθουμε το αποτέλεσμα καθώς και τους 6 που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με καταμετρημένο το 48% σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας προηγείται ο Δημοκρατικός Συναγερμός  με 29%. Ακολουθεί από κοντά το ΑΚΕΛ με 27,8% ενώ στην Τρίτη θέση βρίσκεται το ΔΗΚΟ με ποσοστό 13,3%.

Τέταρτη φαίνεται να είναι η ΕΔΕΚ καταλαμβάνοντας 10,6% και προηγείται για την 6η έδρα του ΕΛΑΜ που περιορίζεται στην 5η θέση με ποσοστό με 8,7%.

Το ποσοστό της ΔΗ.ΠΑ φτάνει το 3,6% ενώ στο 3,2% μένουν μέχρι στιγμής Συμμαχία-Οικολόγοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.