ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Στο 48%

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Στο 48%

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στις Ευρωεκλογές του 2019 και μένει πλέον να μάθουμε το αποτέλεσμα καθώς και τους 6 που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με καταμετρημένο το 48% σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας προηγείται ο Δημοκρατικός Συναγερμός  με 29%. Ακολουθεί από κοντά το ΑΚΕΛ με 27,8% ενώ στην Τρίτη θέση βρίσκεται το ΔΗΚΟ με ποσοστό 13,3%.

Τέταρτη φαίνεται να είναι η ΕΔΕΚ καταλαμβάνοντας 10,6% και προηγείται για την 6η έδρα του ΕΛΑΜ που περιορίζεται στην 5η θέση με ποσοστό με 8,7%.

Το ποσοστό της ΔΗ.ΠΑ φτάνει το 3,6% ενώ στο 3,2% μένουν μέχρι στιγμής Συμμαχία-Οικολόγοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE