ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Στο 48%

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τα πρώτα αποτελέσματα – Στο 48%

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων στις Ευρωεκλογές του 2019 και μένει πλέον να μάθουμε το αποτέλεσμα καθώς και τους 6 που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Με καταμετρημένο το 48% σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας προηγείται ο Δημοκρατικός Συναγερμός  με 29%. Ακολουθεί από κοντά το ΑΚΕΛ με 27,8% ενώ στην Τρίτη θέση βρίσκεται το ΔΗΚΟ με ποσοστό 13,3%.

Τέταρτη φαίνεται να είναι η ΕΔΕΚ καταλαμβάνοντας 10,6% και προηγείται για την 6η έδρα του ΕΛΑΜ που περιορίζεται στην 5η θέση με ποσοστό με 8,7%.

Το ποσοστό της ΔΗ.ΠΑ φτάνει το 3,6% ενώ στο 3,2% μένουν μέχρι στιγμής Συμμαχία-Οικολόγοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

Tις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, υπό το φως των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, ανέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Ζάγκρεμπ, της Κροατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE