ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύο κυπελλούχοι παίκτες από την ίδια χώρα μίλησαν για τον «ΜΥΣΤΙΚΟ» στόχο και για «ΦΛΟΓΕΣ»

Δύο κυπελλούχοι παίκτες από την ίδια χώρα μίλησαν για τον «ΜΥΣΤΙΚΟ» στόχο και για «ΦΛΟΓΕΣ»

Οι δύο Σλοβάκοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, Ιβάν Σρανζ και Μπόρις Γκοντάλ, μίλησαν στην ιστοσελίδα της πατρίδας τους sport.aktuality.sk.

Τα πιο σημαντικά που ανέφερε ο Ιβάν Σρανζ είναι τα εξής:

«Οι εορτασμοί ήταν σπουδαίοι και έφτασαν μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ. Ήταν μια μεγάλη γιορτή. Ήταν φανταστικά. Όταν επιστρέψαμε στη Λεμεσό μας περίμεναν πλήθος ανθρώπων με φωτοβολίδες. Πριν από το παιχνίδι έκλεισαν οι δρόμοι, μετά τον αγώνα η Λεμεσός ήταν μέσα στις φλόγες.

Έχουμε εξασφαλίσει θέση στο Europa League. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Το Κύπελλο επίσης ήταν ένας μεγάλος στόχος για μας.

Ήταν τεράστια αλλαγή για μένα. Το πρωτάθλημα, ο καιρός και ο τρόπος ζωής. Στη Κύπρο μπήκα κατευθείαν στα βαθιά. Ελπίζω στη νέα σεζόν να συνεχίσω με αυτοπεποίθηση. Έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα χάρις στον Μπορίς Γκοντάλ ο οποίος ήταν ήδη 3 εβδομάδες στην ομάδα.

Είναι διαφορετικό το Κυπριακό πρωτάθλημα από Τσεχία και Σλοβακία. Υπάρχουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές με ατομική ποιότητα. Υπάρχουν Βραζιλιάνοι, Ισπανοί και Πορτογάλοι.

Μας αρέσει ο καιρός. Όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο πάντα κάτι οργανώνουμε, θα πάμε για φαγητό ή για καφέ ή θα πάμε στην παραλία. Η Λεμεσός είναι παραθαλάσσια πόλη με όμορφες παραλίες. Έχει ότι χρειάζεται κάποιος, σε βολική τοποθεσία. Οι άνθρωποι είναι ωραίοι, φιλικοί και χαλαροί».

Τα πιο σημαντικά λόγια του Μπόρις Γκοντάλ:

«Είναι αλήθεια ότι η Trnava δεν έχει βιώσει παρόμοια επιτυχία εδώ και χρόνια. Όλα άλλαξαν με την άφιξη ενός νέου προπονητή, αλλά ο στόχος δεν ήταν να κερδίσει τον τίτλο. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στη Λεμεσό.

Θέλαμε να πάμε στην Ευρώπη, αλλά το Κύπελλο ήταν ο… μυστικός μας στόχος. Αυτή είναι μια τεράστια επιτυχία για αυτό το σωματείο.

Οι εορτασμοί ήταν εξωπραγματικοί, φτάσαμε στην πόλη γύρω στα μεσάνυχτα και η Λεμεσός έμοιαζε να καίγεται. Παντού υπήρχαν οπαδοί, φωτοβολίδες και όλοι περίμεναν να γιορτάσουμε την επιτυχία.

Είχα συμμετοχές και αν κάτι πήγε στραβά, ήταν οι κίτρινες κάρτες και κάποιοι τραυματισμοί. Όταν νιώθαμε ότι το Κύπελλο ήταν κοντά, είχαμε επικεντρωθεί σε αυτό για τις τελευταίες εβδομάδες».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top