ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Το ύφος του Αβέρωφ και η αναφορά περί επίτευξης στόχων παρά το χαμηλό ποσοστό -VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Το ύφος του Αβέρωφ και η αναφορά περί επίτευξης στόχων παρά το χαμηλό ποσοστό -VIDEO

Μπορεί ο Δημοκρατικός Συναγερμός να περιορίστηκε σε ποσοστό κάτω από το 30% μετά από 15 χρόνια , ωστόσο ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος έκανε λόγο για επίτευξη στόχων, μιλώντας στην Πινδάρου μετά και τα επίσημα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Ανέφερε ότι ο στόχος του ΔΗΣΥ ήταν να παραμείνει πρώτη δύναμη και να κρατήσει τις δυο θέσεις στο ευρωκοινοβούλιο όπου θα δώσει τις μάχες του στην Ευρώπη.

Έκανε ακόμη λόγο για την 6η νίκη του Δημοκρατικού Συναγερμού από το 2013.

Πάντως, οι τόνοι ήταν χαμηλοί, ενώ η αλήθεια είναι πως δεν είδαμε και πολλά χαμόγελα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=68Y0XL5qQ4w&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE