Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Ευχήθηκε σε Ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Ευχήθηκε σε Ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τις ευχές της και τα συγχαρητήρια της θέλησε να στείλει σε τρία εκλέγοντα πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας είναι από το ΔΗΣΥ.

Ο λόγος για την Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία τα μεσάνυχτα της Κυριακής (26/5) και λίγο μετά από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων για τις Ευρωεκλογές 2019, προχώρησε αναρτώντας δημόσια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τις ευχές της για τρία εκλέγοντα πρόσωπα. 

Συγκεκριμένα η κ. Χαραλαμπίδου θέλησε να στείλει τα συγχαρητήριά της για την εκλόγή τους, στον Γιώργο Γεωργίου και στον Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, Ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ, αλλά και να επισημάνει τις «πολλές μάχες που έχουν να δώσουν στην Ευρώπη για την Κύπρο».  

Πέραν ωστόσο από τους δύο Ευρωβουλευτές του κόμματός της, η κ. Χαραλαμπίδου ευχήθηκε και σε Ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Λουκά Φουρλά. 

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.