«Αλωνίζει» κοντά στη Λεμεσό το Barbaros – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Αλωνίζει» κοντά στη Λεμεσό το Barbaros – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μόλις 32 ναυτικά μίλια «μακριά» από τη Λεμεσό βρίσκεται το Μπαρμπαρός.

Το τουρκικό πλοίο βρίσκεται εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας,

Όπως φαίνεται και στις πιο κάτω εικόνες το τουρκικό πλοίο προχώρησε προς την Αίγυπτο ενώ στη συνέχεια «επέστρεψε» στην θέση του μόλις 32 ναυτικά μίλα από το Ακρωτήρι.

Μαζί του και το τουρκικό «Απόλλο Μουν» ως συνοδεία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE