Θεοχάρους: «Η Αλληλεγγύη θα είναι παρούσα στο Ευρωκοινοβούλιο» - Καθοριστικός ρόλος στην αύξηση του ΔΗΚΟ

Θεοχάρους: «Η Αλληλεγγύη θα είναι παρούσα στο Ευρωκοινοβούλιο» - Καθοριστικός ρόλος στην αύξηση του ΔΗΚΟ

Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε το πρωί της Δευτέρας 27/05 η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

Η κυρία Θεοχάρους αναφέρει πως το κόμμα της τίμησε στο ακέραιο τη συμφωνία της με το ΔΗΚΟ, ευχαριστώντας παράλληλα τους συναγωνιστές της Αλληλεγγύης που στήριξαν την υποψηφιότητά της και της έδωσε τη δεύτερη θέση.

Η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης ανέφερε πως θα εξακολουθήσει το κόμμα να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Κύπρου.

«Το Κίνημα μας εξέρχεται ενισχυμένο και ενδυναμωμένο από την συμμετοχή στις ευρωεκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Θεοχάρους.

«Η Αλληλεγγύη θα είναι παρούσα και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσω φίλων ευρωβουλευτών. Θα αγωνιστούμε προς το συμφέρον του κυπριακού λαού από κάθε προσφερόμενο βήμα εκμεταλλευόμενοι τις διεθνείς μας διασυνδέσεις», ανέφερε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης.

«Συγχαίρουμε τους νέους ευρωβουλευτές και σημειώνουμε ότι στη αύξηση των εκλογικών ποσοστών του ΔΗΚΟ η Αλληλεγγύη διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο», τονίστηκε κατά την ανακοίνωσή της Αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE