ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΑΡΝΑΚΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών για κατάσβεση μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο στις Αγγλισίδες.

Στο σημείο επιχειρεί η Πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ και το Τμήμα Δασών. Μάλιστα επιχειρείται κατάσβεση με εναέρια μέσα και οκτώ πυροσβεστικά οχήματα. 

Το εργοστάσιο λόγω του ότι συνορεύει με δασική έκταση, δόθηκε οδηγία να απογειωθεί αεροσκάφος του Τμήματος Δασών και ένα αεροσκάφος της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας (ΜΑΕΠ).

Πρόκειται για ελαιοτριβείο.

Η πυρκαγιά, είναι μεγάλων διαστάσεων.

Είναι άγνωστο κατά πόσο στο εργοστάσιο υπάρχουν άτομα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE