ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Μόρφου- Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Μόρφου- Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος

Ο άτυχος νέος μόλις στα 26 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή. Μυστήριο γύρω από τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο πρόκειται για τον 26χρονο Batuhan Burak Atabey ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι όπου νοίκιαζε στο Καραβοστάσι της κατεχόμενης Μόρφου.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο θάνατός του προήλθε από άγνωστή ακόμα αιτία μεταξύ των ωρών 04:00-09:00 το πρωί της Δευτέρας 27/5 ενώ ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε αυτοψία, απέκλεισε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας καθώς στη σορό του νεαρού δεν υπήρχαν εξωτερικές κακώσεις.

Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου φοιτητή, ο οποίος σπούδαζε Νομική σε πανεπιστήμιο των κατεχομένων, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροψία-νεκροτομή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE