ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Μόρφου- Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Μόρφου- Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος

Ο άτυχος νέος μόλις στα 26 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή. Μυστήριο γύρω από τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο πρόκειται για τον 26χρονο Batuhan Burak Atabey ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι όπου νοίκιαζε στο Καραβοστάσι της κατεχόμενης Μόρφου.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο θάνατός του προήλθε από άγνωστή ακόμα αιτία μεταξύ των ωρών 04:00-09:00 το πρωί της Δευτέρας 27/5 ενώ ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε αυτοψία, απέκλεισε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας καθώς στη σορό του νεαρού δεν υπήρχαν εξωτερικές κακώσεις.

Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου φοιτητή, ο οποίος σπούδαζε Νομική σε πανεπιστήμιο των κατεχομένων, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροψία-νεκροτομή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE