ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Μόρφου- Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγωδία στην κατεχόμενη Μόρφου- Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος

Ο άτυχος νέος μόλις στα 26 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή. Μυστήριο γύρω από τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο πρόκειται για τον 26χρονο Batuhan Burak Atabey ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στο σπίτι όπου νοίκιαζε στο Καραβοστάσι της κατεχόμενης Μόρφου.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο θάνατός του προήλθε από άγνωστή ακόμα αιτία μεταξύ των ωρών 04:00-09:00 το πρωί της Δευτέρας 27/5 ενώ ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε αυτοψία, απέκλεισε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας καθώς στη σορό του νεαρού δεν υπήρχαν εξωτερικές κακώσεις.

Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου φοιτητή, ο οποίος σπούδαζε Νομική σε πανεπιστήμιο των κατεχομένων, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροψία-νεκροτομή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE