ΤΡΟΧΑΙΟ - ΠΑΦΟΣ: Διασωληνωμένη στην εντατική η τραυματίας - Κρίσιμη η κατάστασή της

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΠΑΦΟΣ: Διασωληνωμένη στην εντατική η τραυματίας - Κρίσιμη η κατάστασή της

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, 81χρονη, η οποία τραυματίστηκε σε τροχαία σύγκρουση, σήμερα στην Πάφο.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 10.30 πριν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/5), στην οδό Ελλάδος, στην Πάφο, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος κατευθυνόμενος προς το κέντρο της πόλης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά την 81χρονη, η οποία διασταύρωνε το δρόμο πεζή, από δεξιά προς αριστερά όπως ήταν η πορεία του οχήματος.

Η 81χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμορραγία και αιμάτωμα στο κεφάλι και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία, διασωληνωμένη, στο τμήμα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο 64χρονος οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Αυτός υποβλήθηκε σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE