ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι πρώτες μεταγραφικές σκέψεις του Αναστασίου

Οι πρώτες μεταγραφικές σκέψεις του Αναστασίου

Από τη στιγμή που το θέμα του προπονητή λύθηκε στον Ατρόμητο, με τον Γιάννη Αναστασίου να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της διαδοχής του Νταμίρ Κάναντι, οι Περιστεριώτες περνούν πλέον σε ρυθμούς μεταγραφικούς.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάτι πολύ προχωρημένο ή πολύ περισσότερο σε μορφή ανακοίνωσης.

Ονόματα και ειδικά από τον χώρο του εσωτερικού έχουν ήδη γραφτεί (Βαλεριάνος, Τριανταφυλλόπουλος), αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το παραμικρό και ειδικά με τον δεύτερο δεν φαίνεται πως ούτε θα υπάρξει κάποιο.

Με τα τωρινά δεδομένα, το σύστημα που έχει προκριθεί στο μυαλό του Γιάννη Αναστασίου είναι το σήμα κατατεθέν του ολλανδικού ποδοσφαίρου, το 4-3-3, αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι «αυτό είναι και δεν αλλάζει». Ωστόσο, τα πλάνα επί χάρτου γίνονται και προχωρούν κατά βάση αυτή τη διάταξη.

Οι πρώτες μεταγραφικές αναζητήσεις είναι ξεκάθαρες και αφορούν κενά που έχουν προκληθεί από αποχωρήσεις παικτών. Σε πρώτη φάση προτεραιότητα είναι ένας κεντρικός αμυντικός και αναμένεται το τι μέλλει γενέσθαι με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, που δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Αν δεν γίνει η επιστροφή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού που έχει προτεραιότητα το εξωτερικό, τότε θα υπάρξει κίνηση για ακόμα έναν σέντερ-μπακ.

Επιπλέον, αναζητείται ο αντι-Μπουσούλατζιτς, δηλαδή ένας παίκτης που μπορεί να κάνει όσα δεν μπορεί ο σαφώς πιο αμυντικογενής, Μάντσον, με ικανότητα να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας από τον άξονα. Εννοείται ότι προτεραιότητα είναι και η ανεύρεση ενός επιθετικού, που θα είναι ο αντι-Κουλούρης, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, με δεδομένο τα όσα έκανε ο Έλληνας επιθετικός τη σεζόν που τελείωσε.

Εκτός αυτών, μία προσθήκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα εξτρέμ, αφού αποχώρησαν οι Μπρούνο, Ουάρντα και στο ρόστερ υπάρχουν οι Ενσικουλού, Ουγκράι, Μανούσος.

Τέλος, στο μεταγραφικό παζάρι θα αναζητηθεί και ένα μπακ (με προτεραιότητα το αριστερό άκρο), ώστε να αποτελέσει το δίδυμο μαζί με τον Αλέξανδρο Κατράνη.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top