ΠΥΡΚΑΓΙΑ– ΑΓΓΛΙΣΙΔΕΣ: Οι έρευνες δείχνουν «ένοχο» μηχάνημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ– ΑΓΓΛΙΣΙΔΕΣ: Οι έρευνες δείχνουν «ένοχο» μηχάνημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (27/5) σε εργοστάσιο στις Αγγλισίδες Λάρνακας.

Πρόβλημα σε μηχάνημα συμπίεσης πλαστικών, τα οποία προορίζονται για ανακύκλωση, φαίνεται να είναι η αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς, αφού όπως εξήγησε στο ThemaOnline ο βοηθός Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Στέλιος Νέστορος, κατά τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η αρχική εστία της φωτιάς ήταν το σημείο του μηχανήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 17:00 της Δευτέρας (27/5), τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε εργοστάσιο παραγωγής λαδιού, ενώ για τη κατάσβεση της επιχείρησαν η Πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, και το Τμήμα Δασών, επιστρατεύοντας τουλάχιστον οκτώ πυροσβεστικά οχήματα και εναέρια μέσα.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE