ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται να γίνει η σάρωση

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται να γίνει η σάρωση

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται να γίνει σάρωση της Κόκκινης Λίμνης, στο Μιτσερό, με σάρωθρο, σύμφωνα με έγκυρη πηγή του ΚΥΠΕ.

Οι σημερινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη επικεντρώνονται στη νοτιοδυτική πλευρά της λίμνης και οι δύτες της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, ελέγχουν σήμερα σημεία μέχρι και 10 μέτρα βάθους. Όταν ολοκληρωθούν όλοι οι προγραμματισμένοι έλεγχοι σε σημεία της Κόκκινης Λίμνης, θα γίνει σάρωση με το σάρωθρο, η οποία, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στο  ΚΥΠΕ, ερωτηθείς σχετικά, αναμένεται να γίνει τέλος της άλλης εβδομάδας.
 
Στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, η ειδική ομάδα από το Ισραήλ ελέγχει στόχους που είχε καταγράψει το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, με δύο κάμερες.
 
Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, διεξάγονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, ενώ οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί, διεξάγονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του 35χρονου.
 
Από τις χθεσινές έρευνες και στις δύο λίμνες δεν προέκυψε οτιδήποτε.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top