ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται να γίνει η σάρωση

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται να γίνει η σάρωση

Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας αναμένεται να γίνει σάρωση της Κόκκινης Λίμνης, στο Μιτσερό, με σάρωθρο, σύμφωνα με έγκυρη πηγή του ΚΥΠΕ.

Οι σημερινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη επικεντρώνονται στη νοτιοδυτική πλευρά της λίμνης και οι δύτες της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, ελέγχουν σήμερα σημεία μέχρι και 10 μέτρα βάθους. Όταν ολοκληρωθούν όλοι οι προγραμματισμένοι έλεγχοι σε σημεία της Κόκκινης Λίμνης, θα γίνει σάρωση με το σάρωθρο, η οποία, όπως ανέφερε έγκυρη πηγή στο  ΚΥΠΕ, ερωτηθείς σχετικά, αναμένεται να γίνει τέλος της άλλης εβδομάδας.
 
Στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, η ειδική ομάδα από το Ισραήλ ελέγχει στόχους που είχε καταγράψει το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ, με δύο κάμερες.
 
Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, διεξάγονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, ενώ οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί, διεξάγονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του 35χρονου.
 
Από τις χθεσινές έρευνες και στις δύο λίμνες δεν προέκυψε οτιδήποτε.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE