ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΚΛΕΙΣΕ παίκτη από Αλκή, θέλει ΠΡΑΝΙΤΣ, περιμένει… Τραμετσάνι και Τιμούρ για δύο παίκτες!

ΕΚΛΕΙΣΕ παίκτη από Αλκή, θέλει ΠΡΑΝΙΤΣ, περιμένει… Τραμετσάνι και Τιμούρ για δύο παίκτες!

Για όλα τα μεταγραφικά θέματα της Δόξας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Νίκος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Λούκα Χατζηλούκα: «Υπήρξε ένα θέμα με τον κ. Χατζηλούκα, αλλά έχει λυθεί. Αυτή την στιγμή είναι στην Πορτογαλία και αύριο πάει στην Ισπανία για να δει παίκτες».

Για τους παίκτες που έκλεισαν: «Ο πρώτος είναι ο Τραϊτσέφσκι της Αλκής, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την ομάδα μας. Είναι μεσοαμυντικός και είναι παίκτης που έχουμε ανάγκη».

Για τον Πράνιτς: «Υπάρχει μία σκέψη να κινηθούμε για τον Πράνιτς, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Ήταν ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και μακάρι να έρθει στην ομάδα μας, αν αποφασίσει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο».

Για τους Μουκτάρη και Σωτηρίου: «Ο πρώτος ανήκει στον ΑΠΟΕΛ και αν δεν είναι στις επιλογές του προπονητή του για τη νέα σεζόν και υπάρχει διάθεση να τον δώσει δανεικό, η Δόξα είναι εδώ. Ο δεύτερος ανήκει στην Ανόρθωση, μας ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι στο χέρι μας».

Για τον Περέιρα: «Έγινε μία βολιδοσκόπηση από άλλη ομάδα, αλλά όχι επίσημα. Αν υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, αφού διαχρονικά, δεν έχουμε στερήσει ποτέ από ποδοσφαιριστή μας, να αγωνιστεί σε πιο μεγάλη ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top