ΚΥΠΡΟΣ: Την είδε «Mr Bean» - Η επική μετατροπή του οχήματός του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Την είδε «Mr Bean» - Η επική μετατροπή του οχήματός του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμπνεύστηκε από τον Mr Bean και αποφάσισε να «μετατρέψει» το αυτοκίνητό του στις «προδιαγραφές» του χαρακτηριστικού Mini.

Λάτρης της πασίγνωστης Αγγλικής τηλεοπτικής σειράς «Mr Bean» φέρεται να εμπνεύστηκε τόσο από αυτή και να προσπάθησε να μετατρέψει το όχημά του όπως το όχημα του Mr Bean.

Ο εν λόγω πολίτης, έβαλε καναπέ πάνω στην καμπίνα του οχήματός του, τρύπησε την καμπίνα και τοποθέτησε τον μοχλό ταχυτήτων εκεί.

Το μόνο που ξέχασε ήταν το γκάζι, τον συμπλέκτη και τα φρένα, κάτι που δείχνει πως ακόμη θέλει δουλειά!

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσον είναι σε λειτουργήσιμη κατάσταση το εν λόγω όχημα, δεν παύει όμως να είναι μια επική εικόνα!

Οι εν λόγω φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στη σελίδα «Cy Police CheckPoints».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE