ΚΥΠΡΟΣ: Την είδε «Mr Bean» - Η επική μετατροπή του οχήματός του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Την είδε «Mr Bean» - Η επική μετατροπή του οχήματός του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμπνεύστηκε από τον Mr Bean και αποφάσισε να «μετατρέψει» το αυτοκίνητό του στις «προδιαγραφές» του χαρακτηριστικού Mini.

Λάτρης της πασίγνωστης Αγγλικής τηλεοπτικής σειράς «Mr Bean» φέρεται να εμπνεύστηκε τόσο από αυτή και να προσπάθησε να μετατρέψει το όχημά του όπως το όχημα του Mr Bean.

Ο εν λόγω πολίτης, έβαλε καναπέ πάνω στην καμπίνα του οχήματός του, τρύπησε την καμπίνα και τοποθέτησε τον μοχλό ταχυτήτων εκεί.

Το μόνο που ξέχασε ήταν το γκάζι, τον συμπλέκτη και τα φρένα, κάτι που δείχνει πως ακόμη θέλει δουλειά!

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσον είναι σε λειτουργήσιμη κατάσταση το εν λόγω όχημα, δεν παύει όμως να είναι μια επική εικόνα!

Οι εν λόγω φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στη σελίδα «Cy Police CheckPoints».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE