Τραγωδία στη Λευκωσία: «Έσβησε» αγοράκι 5 μηνών

Τραγωδία στη Λευκωσία: «Έσβησε» αγοράκι 5 μηνών

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία. Βρέφος 5 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Τρίτης 28/5 το 5 μηνών αγοράκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη γυναίκα που το φρόντιζε η οποία αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου δυστυχώς, αρά τις υπεράνθρωρες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή, αναγκάστηκαν απλώς να υπογράψουν το πιστοποιητικό θανάτου του. 

Τα αίτια του ξαφνικού 'χαμού' του βρέφους παραμένουν άγνωστα και αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία στο άψυχο κορμάκι του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

Σε θετική από σταθερή αναθεώρησε την προοπτική της Κυπριακής Δημοκρατίας ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Morningstar DBRS, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας στη βαθμίδα «A».

BEST OF TOTHEMAONLINE