Τραγωδία στη Λευκωσία: «Έσβησε» αγοράκι 5 μηνών

Τραγωδία στη Λευκωσία: «Έσβησε» αγοράκι 5 μηνών

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία. Βρέφος 5 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Τρίτης 28/5 το 5 μηνών αγοράκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη γυναίκα που το φρόντιζε η οποία αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου δυστυχώς, αρά τις υπεράνθρωρες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή, αναγκάστηκαν απλώς να υπογράψουν το πιστοποιητικό θανάτου του. 

Τα αίτια του ξαφνικού 'χαμού' του βρέφους παραμένουν άγνωστα και αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία στο άψυχο κορμάκι του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE