Τραγωδία στη Λευκωσία: «Έσβησε» αγοράκι 5 μηνών

Τραγωδία στη Λευκωσία: «Έσβησε» αγοράκι 5 μηνών

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία. Βρέφος 5 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Τρίτης 28/5 το 5 μηνών αγοράκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη γυναίκα που το φρόντιζε η οποία αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου δυστυχώς, αρά τις υπεράνθρωρες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή, αναγκάστηκαν απλώς να υπογράψουν το πιστοποιητικό θανάτου του. 

Τα αίτια του ξαφνικού 'χαμού' του βρέφους παραμένουν άγνωστα και αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία στο άψυχο κορμάκι του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.