Τραγωδία στη Λευκωσία: «Έσβησε» αγοράκι 5 μηνών

Τραγωδία στη Λευκωσία: «Έσβησε» αγοράκι 5 μηνών

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία. Βρέφος 5 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι της Τρίτης 28/5 το 5 μηνών αγοράκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη γυναίκα που το φρόντιζε η οποία αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου δυστυχώς, αρά τις υπεράνθρωρες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή, αναγκάστηκαν απλώς να υπογράψουν το πιστοποιητικό θανάτου του. 

Τα αίτια του ξαφνικού 'χαμού' του βρέφους παραμένουν άγνωστα και αναμένεται να διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία στο άψυχο κορμάκι του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE