ΕΛΛΑΔΑ: Tραγωδία στην άσφαλτο– Δύο αδέρφια έχασαν τη ζωή τους

ΕΛΛΑΔΑ: Tραγωδία στην άσφαλτο– Δύο αδέρφια έχασαν τη ζωή τους

Ένα μοιραίο ατύχημα, με θύμα δύο αδέρφια, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Μαΐου στην περιοχή στο Παλούκι Αμαλιάδας.

Οι δύο άνδρες όπως μεταδίδει το ilialive.gr είχαν μεταβεί στην περιοχή από την Αθήνα που έμεναν για να ψηφίσουν.

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 64χρονος και επέβαινε ο 63χρονος αδερφός του μαζί με την 57χρονη γυναίκα του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 54χρονος από το Γεράκι.

Τα δύο αδέρφια από τον Καρδαμά δεν τα κατάφεραν, ενώ η σύζυγος τραυματίστηκε σοβαρά και ήταν υποχρεωτικό να χειρουργηθεί.

 Οι αρχές ανέλαβαν τον απεγκλωβισμό τους και τη μεταφορά στους στο τοπικό νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE