«Μπηχτή» πρώην προέδρου Κυπριακής ομάδας για Μαργκάσα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Μπηχτή» πρώην προέδρου Κυπριακής ομάδας για Μαργκάσα! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια, ο πρώην πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Πάρης Ανδρέου, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον Μαργκάσα, που θα πάει στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά:
«Όταν η ομάδα που σε αγκάλιασε σε δύσκολες στιγμές σου δίνει καλύτερο συμβόλαιο από άλλη ομάδα κι εσύ επιλέγεις να φύγεις τότε απλά δεν το αξίζεις. Κάθε εμπόδιο για καλό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE