ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το κασέ του Τουρέ για να τον κλείσει!

Το κασέ του Τουρέ για να τον κλείσει!

Ο Nίκος Νταμπίζας εξετάζει την περίπτωση του Μπλατί Τουρέ για το χώρο της μεσαίας γραμμής με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού να γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους παρουσία στην Ομόνοια.

Ενίσχυση στην μεσαία γραμμή αναζητά μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Μπλατί Τουρέ με την πλευρά του οποίου έχουν ήδη γίνει κάποιες πρώτες επαφές.

Ο Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει καλά τον 24χρονος διεθνή με την Μπουρκίνα Φάσο μεσοαμυντικό καθώς τον είχε πάρει στην Ομόνοια το 2016 όταν ήταν τεχνικός διευθυντής στην κυπριακή ομάδα.

Φέτος ο Τουρέ έκανε μια γεμάτη σεζόν με την Κόρβοδα στη δεύτερη κατηγορία Ισπανίας μετρώντας 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο και τώρα μένει ελεύθερος κάτι που είναι στα συν του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά το κασέ του, φαίνεται πως αυτό είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού, αφού δεν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως σε αυτό το κομμάτι δεν θα δυσκολευτεί το τριφύλλι να καλύψει τις απαιτήσεις του, εφόσον, βέβαια, προχωρήσει σε αυτό το στάδιο η υπόθεση.

Πηγή: Newspao.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top