ΝΕΟΣ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Επιμένουν οι πληροφορίες για Σαββίδη - Πληροί μια βασική προϋπόθεση

ΝΕΟΣ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Επιμένουν οι πληροφορίες για Σαββίδη - Πληροί μια βασική προϋπόθεση

Όλο και πιο έντονες οι πληροφορίες ότι ο Γιώργος Σαββίδης θα είναι ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, μετά την αποχώρηση του Ιωνά Νικολάου.

Οι πληροφορίες εδράζονται και στο γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, θα αναζητούσε το νέο πρόσωπο ανάμεσα σε επιφανείς προσωπικότητες με καταγωγή από την Αμμόχωστο.

Ο κ. Σαββίδης είναι δικηγόρος κατάγεται από την Αμμόχωστο και κατοικεί στην Λεμεσό.

Ασχολείται με το ναυτικό δίκαιο και ναυτιλιακά θέματα.

Είναι γιος του πρώην Δικαστή του Ανωτάτου, Λουκή Σαββίδη.

Τον γρίφο αναμένεται να λύσει ο Νίκος Αναστασιάδης μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE