ΝΕΟΣ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Επιμένουν οι πληροφορίες για Σαββίδη - Πληροί μια βασική προϋπόθεση

ΝΕΟΣ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Επιμένουν οι πληροφορίες για Σαββίδη - Πληροί μια βασική προϋπόθεση

Όλο και πιο έντονες οι πληροφορίες ότι ο Γιώργος Σαββίδης θα είναι ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, μετά την αποχώρηση του Ιωνά Νικολάου.

Οι πληροφορίες εδράζονται και στο γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, θα αναζητούσε το νέο πρόσωπο ανάμεσα σε επιφανείς προσωπικότητες με καταγωγή από την Αμμόχωστο.

Ο κ. Σαββίδης είναι δικηγόρος κατάγεται από την Αμμόχωστο και κατοικεί στην Λεμεσό.

Ασχολείται με το ναυτικό δίκαιο και ναυτιλιακά θέματα.

Είναι γιος του πρώην Δικαστή του Ανωτάτου, Λουκή Σαββίδη.

Τον γρίφο αναμένεται να λύσει ο Νίκος Αναστασιάδης μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE