ΝΕΟΣ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Επιμένουν οι πληροφορίες για Σαββίδη - Πληροί μια βασική προϋπόθεση

ΝΕΟΣ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Επιμένουν οι πληροφορίες για Σαββίδη - Πληροί μια βασική προϋπόθεση

Όλο και πιο έντονες οι πληροφορίες ότι ο Γιώργος Σαββίδης θα είναι ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, μετά την αποχώρηση του Ιωνά Νικολάου.

Οι πληροφορίες εδράζονται και στο γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, θα αναζητούσε το νέο πρόσωπο ανάμεσα σε επιφανείς προσωπικότητες με καταγωγή από την Αμμόχωστο.

Ο κ. Σαββίδης είναι δικηγόρος κατάγεται από την Αμμόχωστο και κατοικεί στην Λεμεσό.

Ασχολείται με το ναυτικό δίκαιο και ναυτιλιακά θέματα.

Είναι γιος του πρώην Δικαστή του Ανωτάτου, Λουκή Σαββίδη.

Τον γρίφο αναμένεται να λύσει ο Νίκος Αναστασιάδης μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE