ΠΑΦΟΣ: Ξεγέλασε και προκάλεσε «πονοκέφαλο» σε πολλούς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων

ΠΑΦΟΣ: Ξεγέλασε και προκάλεσε «πονοκέφαλο» σε πολλούς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων

Έκλεινε δωμάτια, έμενε για μέρες και στην συνέχεια εξαφανιζόταν χωρίς να πληρώσει.

«Πονοκέφαλο» προκάλεσε σε αρκετούς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων στην Πάφο, 40 χρονος τουρίστας ο οποίος φέρεται να ενοικίαζε υπνοδωμάτια σε ξενοδοχεία, μαζί με άλλες υπηρεσίες και στην συνέχεια να γινόταν «καπνός» χωρίς να έχει πληρώσει. 

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η πρώτη καταγγελία για το εν λόγω πρόσωπο (δύο μήνες πριν) ήταν από ιδιοκτήτη, μικρού ξενοδοχείου στην Πάφο, ο οποίος όπως παραπονέθηκε ο εν λόγω άνδρας έκλεισε δωμάτιο από το ξενοδοχείο του για μια εβδομάδα και στην συνέχεια εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον απλήρωτο. 

Έκτοτε η Αστυνομία είχε εκδόσει εναντίον του ένταλμα σύλληψης, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί. 

Αξιοσημείωτο παραμένει το γεγονός ότι ακολούθησε σωρεία καταγγελιών προς την Αστυνομία από άλλους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων οι οποίοι παραπονέθηκαν για παρόμοια περιστατικά, τα οποία πολύ πιθανόν να προκάλεσε το ίδιο πρόσωπο. 

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Πάφου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE