ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Ψύχραιμος ο Μεταξάς συνεχίζει να αρνείται τον βιασμό - Άλλες 8 μέρες κράτησής του

ΚΥΠΡΟΣ: Ψύχραιμος ο Μεταξάς συνεχίζει να αρνείται τον βιασμό - Άλλες 8 μέρες κράτησής του

Για ανανέωση της προσωποκράτησής του οδηγήθηκε ξανά, την Τετάρτη (29/5), ενώπιον δικαστηρίου ο 35χρονος κατά συρροήν δολοφόνος. 

Της Γεωργίας Παππούτα

Συνοδεύομενος με ισχυρή αστυνομική δύναμη και αλεξίσφαιρο γιλέκο παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον δικαιοσύνης ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς τον οποίο συνεχίζει να μην υπερασπίζεται κανένας δικηγόρος. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην δικαστική αίθουσα την Τετάρτη (29/5) με μάρτυρα τον Υπαστυνόμο Ιωάννη Γιωρκάτζη, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη με συνεχείς εξετάσεις, ενώ μέχρι στιγμής έχουν παρθεί 620 καταθέσεις και αναμένονται άλλες 80.

Όσον αφορά την στάση του 35χρονου στην δικαστική αίθουσα, για άλλη μια φορά παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος ενώ κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας παρέμενε με το κεφάλι σκυφτό. 

Ο υπαστυνόμος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο 35χρονος ίλαρχος συνεχίζει να αρνείται τον βιασμό νεαρής κοπέλας, την οποία όπως υποστηρίζει η ίδια, βίασε σε πάρκο μέσα στο αυτοκίνητό του. 

Από πλευράς αρχών αναμένονται επιστήμονικα αποτελέσματα, ενώ οι ανθρωπολογικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν και αναμένεται η ταυτοποίηση για την σορό που εντοπίστηκε στην δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού. 

Επίσης έχει εκδοθεί νέο διαταγμα ερευνών για νέα ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία φένεται να χρησιμοποιούσε ο 35χρονος, ενώ σε ερώτηση που του επιβλήθηκε εάν φέρει ένσταση για την κράτησή του ή εάν θέλει να ρωτήσει το ότιδήποτε σχετικά με την υπόθεσή του απάντησε «όχι».  
 
Το νέο αίτημα προσωποκράτησής του για άλλες οκτώ ημέρες εγκρίθηκε.  
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top