LIFESTYLE

Βγήκε από το Master Chef και αμέσως χώρισε!

Βγήκε από το Master Chef και αμέσως χώρισε!

Αποκαλύψεις έκανε πρώην παίκτης του MasterChef για την προσωπική του ζωή μόλις αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ο λόγος για τον Παντελή Βούρο, τον δημοφιλή μάγειρα που κέρδισε τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού με τον χαρακτήρα και το χιούμορ του και ο οποίος ήταν ο λόγος που ο Κύπριος Χαράλαμπος μας χάρισε απλόχερα γέλιο με τον "Εν κουλί".

Ο Παντελής λοιπόν, ό πιο αγαπητός ίσως παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε πως είναι πλέον μόνος, αφού ο ίδιος επέλεξε να διακόψει τη σχέση που είχε πριν μπει στο MasterChef για λόγους επαγγελματικού φόρτου εργασίας.

«Είχα μια σχέση πριν το MasterChef. Βγήκα αρκετά πιεσμένος από το παιχνίδι, οι υποχρεώσεις τρέχανε. Αυτή τη στιγμή τρέχω και δυο μαγαζιά. Δεν θα μπορούσα να της δώσω αυτό που θέλει. Και για να είναι και αυτή καλύτερα, γιατί μαζί μου θα ήταν ταλαιπωρία, είπα να το κόψω εκεί. Είναι δύσκολη περίοδος, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ και την αποκλειστικότητα», είπε ο Παντελής Βούρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top