Πώς θα γίνεται η πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας

Πώς θα γίνεται η πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας

Πληροφορίες για τις πρόνοιες που έχουν γίνει για πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας δίνει στη δημοσιότητα με γραπτή δήλωσή της η Συντονίστρια του έργου Αγνή Πετρίδου.

«Σε όλες τις κατευθύνσεις στον κόμβο που ενώνει τη γέφυρα της Πλατείας με τις οδούς Κωστάκη Παντελίδη, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και τις εισόδους των οδών Λήδρας και Ονασαγόρου υπάρχουν επίπεδα σημεία, για διευκόλυνση της πρόσβασης των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα», αναφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE