Πώς θα γίνεται η πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας

Πώς θα γίνεται η πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας

Πληροφορίες για τις πρόνοιες που έχουν γίνει για πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας δίνει στη δημοσιότητα με γραπτή δήλωσή της η Συντονίστρια του έργου Αγνή Πετρίδου.

«Σε όλες τις κατευθύνσεις στον κόμβο που ενώνει τη γέφυρα της Πλατείας με τις οδούς Κωστάκη Παντελίδη, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και τις εισόδους των οδών Λήδρας και Ονασαγόρου υπάρχουν επίπεδα σημεία, για διευκόλυνση της πρόσβασης των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα», αναφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.