Πώς θα γίνεται η πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας

Πώς θα γίνεται η πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας

Πληροφορίες για τις πρόνοιες που έχουν γίνει για πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας δίνει στη δημοσιότητα με γραπτή δήλωσή της η Συντονίστρια του έργου Αγνή Πετρίδου.

«Σε όλες τις κατευθύνσεις στον κόμβο που ενώνει τη γέφυρα της Πλατείας με τις οδούς Κωστάκη Παντελίδη, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και τις εισόδους των οδών Λήδρας και Ονασαγόρου υπάρχουν επίπεδα σημεία, για διευκόλυνση της πρόσβασης των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα», αναφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE