Πώς θα γίνεται η πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας

Πώς θα γίνεται η πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας

Πληροφορίες για τις πρόνοιες που έχουν γίνει για πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας δίνει στη δημοσιότητα με γραπτή δήλωσή της η Συντονίστρια του έργου Αγνή Πετρίδου.

«Σε όλες τις κατευθύνσεις στον κόμβο που ενώνει τη γέφυρα της Πλατείας με τις οδούς Κωστάκη Παντελίδη, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και τις εισόδους των οδών Λήδρας και Ονασαγόρου υπάρχουν επίπεδα σημεία, για διευκόλυνση της πρόσβασης των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα», αναφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE