Πώς θα γίνεται η πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας

Πώς θα γίνεται η πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας

Πληροφορίες για τις πρόνοιες που έχουν γίνει για πρόσβαση πολιτών με κινητικά προβλήματα στην Πλατεία Ελευθερίας δίνει στη δημοσιότητα με γραπτή δήλωσή της η Συντονίστρια του έργου Αγνή Πετρίδου.

«Σε όλες τις κατευθύνσεις στον κόμβο που ενώνει τη γέφυρα της Πλατείας με τις οδούς Κωστάκη Παντελίδη, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και τις εισόδους των οδών Λήδρας και Ονασαγόρου υπάρχουν επίπεδα σημεία, για διευκόλυνση της πρόσβασης των συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα», αναφέρει.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα. Στην ΕΔΕΚ, η απόφαση για άρση όλων των διαγραφών επιχειρεί να σηματοδοτήσει μια διαφορετική επανεκκίνηση: αυτή της εσωτερικής συσπείρωσης και της επιστροφής ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν εκτός κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE