ΕΥΡΩΚΛΟΓΕΣ-ΔΗΣΥ: Συγκαλείται το πολιτικό γραφείο του κόμματος – «Η κοινωνία στέλνει συγκεκριμένα μηνύματα»

ΕΥΡΩΚΛΟΓΕΣ-ΔΗΣΥ: Συγκαλείται το πολιτικό γραφείο του κόμματος – «Η κοινωνία στέλνει συγκεκριμένα μηνύματα»

Τελείωσαν οι εκλογές στον Δημοκρατικό Συναγερμό και το κόμμα βρίσκεται σε εξέλιξη η αποτίμηση των αποτελεσμάτων.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Αντιπρόεδρος και Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Νουρής, τα αποτελέσματα θα «συνεκτιμηθούν επιστημονικά, τεχνοκρατικά και κυρίως πολιτικά».

Παράλληλα ανέφερε πως στο άμεσο μέλλον θα συγκληθεί το πολιτικό γραφείο του κόμματο, ενώ εντός Ιουνίου θα υπάρξει και σύγκληση των Επαρχιακών Γραμματειών για τον ίδιο σκοπό.

«Μέσα από κάθε εκλογική αναμέτρηση η κοινωνία στέλνει συγκεκριμένα μηνύματα», τόνισε ο κύριος Νουρής.

«Εμείς λαμβάνοντας αυτά τα μηνύματα που αφορούν το Δημοκρατικό Συναγερμό, θα τα αναλύσουμε και θα τα αξιολογήσουμε με νηφαλιότητα αλλά και εμπειρογνωμοσύνη ώστε να προκύψουν δομημένα πολιτικά συμπεράσματα», κατέληξε η ανακοίνωσή του.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Hd0aNdqIOUk

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE