Μπλεγμένος σε ερωτικό σκάνδαλο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης- Πήρε μεγάλη έκταση το θέμα

Μπλεγμένος σε ερωτικό σκάνδαλο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης- Πήρε μεγάλη έκταση το θέμα

Πέρασε από την «Μεγάλη Κυρία» και δεν ακούμπησε μετρώντας μόλις 6 συμμετοχές και κατά γενική ομολογία δεν βοήθησε καθόλου την Ανόρθωση με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο του 2019 να διαγραφεί από το ρόστερ και να δει την πόρτα εξόδου.

Ο αμυντικός-μέσος που άλλοτε η «χρηματιστηριακή του αξία» στο transfermarkt έφτανε τα 10.000.000 ευρώ μπορεί να μην εντυπωσιάζει στα γήπεδα, ωστόσο η ζωή του εκτός του χορταριού μοιάζει…πολυτάραχη.

Αυτό αποκαλύπτει ιστοσελίδα στη Σερβία με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή να είναι πρωταγωνιστής σε ένα «ερωτικό τρίο» με δύο καλλονές να «σφάζονται» για …πάρτι του.

Διαβάστε στο ThemaSports τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE