ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά από τα κατεχόμενα στη νεκρά ζώνη – Με Ηνωμένα Έθνη επιχειρεί η Πυροσβεστική

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά από τα κατεχόμενα στη νεκρά ζώνη – Με Ηνωμένα Έθνη επιχειρεί η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 29/05 στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 12:43 το μεσημέρι της Τετάρτης 29/05, στην περιοχή της Αγλαντζιάς πλησίον της Πανεπιστημιούπολης.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Στέλιος Νέστορος, η φωτιά ξεκίνησε από τα Κατεχόμενα και έκαψε σπαρτά, αποκάλαμες και ξηρά χόρτα.

Η πυρκαγιά εισήλθε στη νεκρά ζώνη και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεσή της.

Δύο πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών, δύο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και δύο γεωργικοί ελκυστήρες. εισήλθαν στη νεκρά ζώνη συνοδεία των Ηνωμένων Εθνών για να κατασβήσουν τη φωτιά.

Σύμφωνα με τον κύριο Νέστορος, τα Πυροσβεστικά πρέπει να συνοδεύονται από άνδρες των Ηνωμένων Εθνών που γνωρίζουν που βρίσκονται πιθανά ναρκοπέδια και κίνδυνοι στην περιοχή.

*Φωτογραφία Αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top