Eισπράχθηκαν €3,4 εκ. πρόσθετου φόρου - Σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος

Eισπράχθηκαν €3,4 εκ. πρόσθετου φόρου - Σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος

Στις περίπου 53 χιλιάδες, από τις συνολικά 270 χιλιάδες πέρσι, ανέρχονται μέχρι στιγμής οι Δηλώσεις Εισοδήματος Ατόμου (Μισθωτών και Αυτοεργοδοτούμενων χωρίς λογαριασμούς) για το φορολογικό έτος 2018, οι οποίες έχουν τύχει επεξεργασίας ή/και έχουν υποβληθεί, σύμφωνα με τον Βοηθό Έφορο Φορολογίας Σωτήρη Μαρκίδη.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι φέτος το Τμήμα Φορολογίας προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος ώστε να είναι πιο εύχρηστη και να μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος συμπλήρωσης της Δήλωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE