Eισπράχθηκαν €3,4 εκ. πρόσθετου φόρου - Σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος

Eισπράχθηκαν €3,4 εκ. πρόσθετου φόρου - Σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος

Στις περίπου 53 χιλιάδες, από τις συνολικά 270 χιλιάδες πέρσι, ανέρχονται μέχρι στιγμής οι Δηλώσεις Εισοδήματος Ατόμου (Μισθωτών και Αυτοεργοδοτούμενων χωρίς λογαριασμούς) για το φορολογικό έτος 2018, οι οποίες έχουν τύχει επεξεργασίας ή/και έχουν υποβληθεί, σύμφωνα με τον Βοηθό Έφορο Φορολογίας Σωτήρη Μαρκίδη.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι φέτος το Τμήμα Φορολογίας προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος ώστε να είναι πιο εύχρηστη και να μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος συμπλήρωσης της Δήλωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE