Eισπράχθηκαν €3,4 εκ. πρόσθετου φόρου - Σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος

Eισπράχθηκαν €3,4 εκ. πρόσθετου φόρου - Σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος

Στις περίπου 53 χιλιάδες, από τις συνολικά 270 χιλιάδες πέρσι, ανέρχονται μέχρι στιγμής οι Δηλώσεις Εισοδήματος Ατόμου (Μισθωτών και Αυτοεργοδοτούμενων χωρίς λογαριασμούς) για το φορολογικό έτος 2018, οι οποίες έχουν τύχει επεξεργασίας ή/και έχουν υποβληθεί, σύμφωνα με τον Βοηθό Έφορο Φορολογίας Σωτήρη Μαρκίδη.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι φέτος το Τμήμα Φορολογίας προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος ώστε να είναι πιο εύχρηστη και να μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος συμπλήρωσης της Δήλωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE