Eισπράχθηκαν €3,4 εκ. πρόσθετου φόρου - Σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος

Eισπράχθηκαν €3,4 εκ. πρόσθετου φόρου - Σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος

Στις περίπου 53 χιλιάδες, από τις συνολικά 270 χιλιάδες πέρσι, ανέρχονται μέχρι στιγμής οι Δηλώσεις Εισοδήματος Ατόμου (Μισθωτών και Αυτοεργοδοτούμενων χωρίς λογαριασμούς) για το φορολογικό έτος 2018, οι οποίες έχουν τύχει επεξεργασίας ή/και έχουν υποβληθεί, σύμφωνα με τον Βοηθό Έφορο Φορολογίας Σωτήρη Μαρκίδη.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι φέτος το Τμήμα Φορολογίας προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος ώστε να είναι πιο εύχρηστη και να μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος συμπλήρωσης της Δήλωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.