Eισπράχθηκαν €3,4 εκ. πρόσθετου φόρου - Σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος

Eισπράχθηκαν €3,4 εκ. πρόσθετου φόρου - Σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος

Στις περίπου 53 χιλιάδες, από τις συνολικά 270 χιλιάδες πέρσι, ανέρχονται μέχρι στιγμής οι Δηλώσεις Εισοδήματος Ατόμου (Μισθωτών και Αυτοεργοδοτούμενων χωρίς λογαριασμούς) για το φορολογικό έτος 2018, οι οποίες έχουν τύχει επεξεργασίας ή/και έχουν υποβληθεί, σύμφωνα με τον Βοηθό Έφορο Φορολογίας Σωτήρη Μαρκίδη.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι φέτος το Τμήμα Φορολογίας προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στη Δήλωση Εισοδήματος ώστε να είναι πιο εύχρηστη και να μειωθεί κατά πολύ ο χρόνος συμπλήρωσης της Δήλωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE