Έτρεχαν στην κατηφόρα για πιάσουν ένα τυρί – Πολλαπλοί τραυματισμοί – VIDEO

Έτρεχαν στην κατηφόρα για πιάσουν ένα τυρί – Πολλαπλοί τραυματισμοί – VIDEO

Άνθρωποι τραυματίστηκαν κυνηγώντας ένα τυρί σε ένα λόφο.

Γυναίκες και άνδρες τρέχουν ξοπίσω ένα κομμάτι τυρί, στον λόφο του Cooper, στον ετήσιο διαγωνισμό στο Gloucestershire της Αγγλίας, που διεξήχθη στις 27/05 του 20194.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, σε αυτή την περίεργη παράδοση, άνθρωποι πρέπει να κυνηγήσουν ένα τυρί σε ένα απότομο λόφο και εκείνος που θα το πάρει είναι ο νικητής.

Πολλοί είναι εκείνοι που χάνουν τον βηματισμό τους και πέφτουν με τα μούτρα στο έδαφος και φτάνουν στον πάτο κυλιστοί.

Πολλοί όμως είναι και εκείνοι που τραυματίζονται κατά τη διάρκεια του αλλόκοτου αγώνα, είτε ελαφρά είτε σοβαρά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE