ΚΥΠΡΟΣ

Στα ημιτελικά ο ΑΠΟΕΛ! Μπήκε και «καθάρισε» ο Τζιμπούρ

Στα ημιτελικά ο ΑΠΟΕΛ! Μπήκε και «καθάρισε» ο Τζιμπούρ

«Χρυσή» αλλαγή για τον Φινκ ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός πέρασε στο παιχνίδι στο 62ο λεπτό και έγινε ο ήρωας για τον ΑΠΟΕΛ, αφού με δικά του γκολ στο 66΄ και 79΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και έδωσε το εισιτήριο για τα ημιτελικά στον ΑΠΟΕΛ.

Οι άλλες τρεις ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά, είναι η Ομόνοια, η ΑΕΛ και η ΑΕΚ.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Ναφίου από πλευράς ΑΠΟΕΛ ενώ για την Ανόρθωση αποχώρησαν τραυματίες Μάκος και Νούχου.

Το ματς

Οι παίκτες μπήκαν ορεξάτοι στο γήπεδο, η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική στις κερκίδες και το παιχνίδι έδειχνε πως θα μας έδινε συγκινήσεις. Με την συμπλήρωση έξι λεπτών, ένα λάθος από πλευράς Ανόρθωσης έφερε τον Γκόμες σε θέση βολής αλλά ήταν άστοχος. Η επόμενη ευκαιρία ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους, αυτή την φορά με τον Σέρινταν, ενώ στο 15΄ ο Καμίνσκι απέκρουσε το επικίνδυνο σουτ του Γκόμες.

Η Ανόρθωση είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 16΄ με τον Κίσσα να σταματάει την προσπάθεια του Κάλβο. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε καλές στιγμές με τους Γκόμες, Σωτηρίου και Σέρινταν, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη, ο ΑΠΟΕΛ άγγιξε το γκολ στο 54΄ αλλά η κεφαλιά του Σωτηρίου σταμάτησε στο δοκάρι του Καμίνσκι. Η Ανόρθωση είχε διάθεση αλλά όχι τον τρόπο να απειλήσει ουσιαστικά στο παιχνίδι και λίγο αργότερα, ο Τζιμπούρ που πέρασε ως αλλαγή άνοιξε το σκορ. Ο Αλγερινός εκμεταλλεύθηκε την μπαλιά του Σέρτζιο, που επίσης πέρασε ως αλλαγή και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Καμίνσκι.

Αυτό το γκολ έδωσε περισσότερη άνεση στον ΑΠΟΕΛ, με την Ανόρθωση να είναι στο παιχνίδι και ψάχνει ένα γκολ για να πάρει την πρόκριση. Οι παίκτες του Πάους δεν βρήκαν διαδρόμους και στο 79΄΄ ο Τζιμπούρ και πάλι σκόραρε για να δώσει σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Ουσιαστικά το 2-0 «τελείωσε» το παιχνίδι με τον Κάλβο να έχει μια καλή στιγμή για να μειώσει λίγο αργότερα αλλά το τελικό σφύριγμα, να βρίσκει τον ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίζει την πρόκριση.

ΑΠΟΕΛ: Κίσσας, Χριστοφίδης (65΄ Σέρτζιο), Αντωνιάδης, Καρλάο, Κακά, Αρτυματάς, Μοράις, Γκόμες, Σωτηρίου (89΄ Παπαφώτης), Ναφίου (62΄ Τζιμπούρ), Σέρινταν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Καμίνσκι, Δημητρίου, Νούχου (79΄ Μαραγκός), Λαΐφης, Μάκος (71΄ Σεράν), Μαϊσουράντζε, Αμπουρτζάνια, Εντέ (Ανδρέου), Μακρής, Κάλβο, Ίσμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top